Etableringen i Tromsø var Sabi Sushi sitt første steg nord for Trøndelag – og samtidig et steg nærmere de kystene og fjordene der noen av verdens beste sjømatprodukter har sitt opphav.
I mai 2025 åpnet Sabi Sushi dørene til sin aller første restaurant i Nord-Norge. Byen som ofte omtales som porten til Arktis, blir nå også inngangsporten for en sushikjede med store ambisjoner i nord.
Etableringen i Tromsø blir starten på en større strategisk satsing. Planene inkluderer flere enheter i Tromsø og etableringer i flere av landsdelens større byer i løpet av de kommende årene.
– Vi ønsker å bidra til byens liv både gjennom smaksopplevelser og engasjementet TIL er en viktig del av Tromsøs identitet, og vi gleder oss til å støtte laget – og byen – fra sidelinjen og kjøkkenbenken, sier Dick Chiang.
Dette er mer enn en ny restaurant. Det er starten på et kapittel vi har ventet lenge på å skrive og nå skjer det med et fantastisk Nord Norsk team i selveste Tromsø.
Vi gleder oss til å ønske alle velkommen til Sabi Sushi Tromsø sier trekløveret Dick Chiang, Alf Mangor Johannessen og Ørjan Kjærstad